såå bra..

❤Allmänt / Permalink / 0
.. livet flyter på megabra! idag blev de en tripp till a6 med Tobbe. Upplevde något rätt udda, var inne på åhlens när en tjej började prata med mig, hon pratade en stund innan hon kollade upp och så sa hon ''sorry, men du va så himla lik min vän'' jag skrattade och sa att det var lugnt, det händer ju alla att man börjar prata med någon främling. En stund senare kom hennes kompis gåendes och jag insåg hur lika vi egentligen var. Hon hade lugg och precis samma hårfärg som mig, samma längd och vikt och ljusa fräknar. Sån där stjärnsyster typ!

Förutom a6 så tog jag och min bror bilen mot Ljungby för att hämta mina älskade doktor martens. Hittade dem på nätet för en vecka sen men dem var slutsålda precis överallt! Men när jag hittade en tjej på nätet som beställt fel storlek från London tog jag chansen & begav mig t om  ut i stormen för att hämta hem dem.
Här i Jönköping var det sååå mycket lugnade än vad det va i Ljungby, gick knappt att hålla fötterna på jorden, helt sinnes!

Hopp, morgondagens planer är dans, dans och dans. Har rep inför dans i juletid så ska dansa mellan 11-15 imon! efter det bär det av mot köping för ett par dagar hos mormor och morfar. Kommer hem till helgen för då vankas det halloween fest! ha en mysig och ''lugn'' måndag, passa på att koka te, tända ljus och se på cancergalan nu när det är oväder! kram
(hårfärgen blev crazy bra, nu är jag rödhårig!!)
Till top