Tiny Tea från Your Tea

❤Allmänt / Permalink / 0
Hejsan! Detta inlägget kommer endast handla om en enda sak. Just precis det här ↓

Te & dessutom det dyraste teet jag någonsin köpt. 350:- gav jag för denna fina lådan med ca 84 påsar te i. 

Till att börja med kan jag ju avslöja vad det är som gör detta teet så unikt. Your Tea är ett företag i Amerika som säljer olika teer anpassade för männisokroppen med mineraler som ska hjälpa till med diverse saker.  Här är några av de teer dem har:
Hangover Tea - Precis som namnet säger så är detta ett bakis te som ska hjälpa kroppen att rensa ut alkoholen och lindra baksmällan.
Her Tea/ Tea for Him - Dessa teer är avsedda för tjejen & killens olika behov av olika mineraler och vitaminer. T ex har jag hört ett antal tjejer som har fått mindre PMS av her tea. (vilket jag skulle behöva in that case)
Fertility Tea - Detta teet är avsett för den som försöker bli gravid och ska öka fertiliteten
Tiny Tea - Rensar kroppen på allt skit som cirkulerar runt i våra organ; E-ämnen och annat som stannar i kroppen. 

Jag valde att klicka hem en 28-dagars kur av Tiny Tea. Många dricker Tiny Tea för att gå ner i vikt & det vill jag klargöra att det inte är mitt mål, jag kommer äta & träna på ungefär samma sätt som nu (försöka att hålla mig till socker 1 dag i veckan dock.). Detta teet är meningen att man ska dricka 3 påsar per dag i 28 dagar (1 förpackning innehåller 84 påsar om man inte väljer 14-dagars-kuren) men eftersom jag går i skolan på dagarna kommer jag endast dricka 2 per dag (man ska dessutom dricka en halvtimme före varje måltid så de gäller att man har tid på morgonen & kvällen med för den delen) dock kommer inte resultatet påverkas av att jag drar ner på en påse, möjligtvis att det drar ut på det men jag har väl all tid i världen. Min kur kommer alltså pågå i 41 dagar istället eftersom påsarna räcker längre nu.

Det var i tisdags som jag & Jonna klickade hem varsin förpackning och jag blev otroligt förvånad när det ringde på dörren igår och där var en postman med mitt paket i handen. Tog alltså endast 4 dygn från Amerika till min dörr, helt sjukt! Så första intrycket gjorde dem bra, där ska dem ha cred. Andra intrycket var hur söt förpackningen var, älskar den!! skulle kunna ha den som prydnad i princip, haha. För övrigt är jag lite orolig dock över hur de kommer smaka för det luktar inte himmel precis. Luktar en blandning mellan hö & gräs. Tur att jag inte är så kräsen, häller i lite honung & tänker på resultatet, så får de bli.

Jag ser såå mycket framemot att testa & hoppas på att känna resultat både på kroppen & humör. Kommer såklart uppdatera er hur det går och om jag känner av någon effekt. We'll see. Även min classmate Jonna klickade hem ett paket så även hon kommer köra i 41 dagar, får se om vi får liknande resultat. Ååh så spännande. 
 
Till top