semester - 10 dagar på hemmaplan - Midsommar

❤Allmänt / Permalink / 0
En vecka kvar, förstå det. Om en vecka är jag tillbaka i Turkiet, åh tiden måste bara lära sig gå lite saktare. Har haft toppen dagar iallafall. 
 
Onsdag → Turkiet till Norge till Sverige. 
Torsdag → Soooova, förlorade ju en hel natts sömn dagen innan. Fick sova i min sääääng, förstå den lyckan. Packa upp, köpa alkohol & planera midsommar
Fredag → Midsommaren firades på förmiddagen ute med familjen i sommarstugan. Mysigt! Kvällen spenderades med Joel & Jonna, hemmapartaj & utgång i Jönköping, wow. 
Lördag → Bakishäng hos Jonna för att sedan ha dinner-date hemma hos Tobias som skaffat egen lya inne i stan. Taccos & bio ( Conjuring 2, dog ungefär. Se den inte!)
Söndag → En tripp till Prison Island med Jonna, Joel & Hanna. Typ som Bodaborg, sååå kul! Avslutade dagen med mys och Ben&Jerry hemma hos Louise, som jag saknat henne!
Måndag → Sooovmorgon för att sedan åka på massage med mamma, såå skönt, har haft så mycket spänningar i hela kroppen efter allt jobb & stress. Åkte förbi A6 & beställde smink och hamnade ett par timmar hemma hos Matilda, Albin & Cornelia. Vilka människor, dem är så fina!
Tisdag → Frulledate med Felicia, min saknade högstadie mate. Tog en tripp på stan innan hon drog sig till jobbet & jag begav mig hemåt. Sen vart de en välförtjänt powernap. Ikväll ska jag ta en tur till Kyrkan för att klinka på pianot, vilket jag saknat såååå. 
Så har inte haft så mycket tid över. Ska försöka lugna ner nu när det bara är en vecka kvar. På planerna står dock nattbad, sommarstugan, utgång, ev Liseberg på torsdag och ska även rida på islandshästar i helgen (hur mysigt?!!). Det kommer bli kalas. Ha det prima så hörs vi. 
güle güle!
Till top