FREDAG & KÖRKORT

❤Allmänt / Permalink / 0
fasen vilken dag, känns som jag sprungit ett maraton or whatever. Hade teori i onsdag, gick galant. På schemat idag stod uppkörning vid 11 så vid 9 tog jag mitt pickpack & gick ut & körde in i det sista. Nervöst? ja, men jag var ändå förvånad att jag kunde vara så kontrollerad. 


Inspektören ville att jag skulle kolla däcken så jag kollade lufttryck, slitage and soo on (det enklaste av alla moment vilket var skönt). Sedan 1 motorstopp, en skit parkering (som jag rättade till perfa) fick jag en handskakning och han sa att jag nu fick ge mej ut på vägarna. Andas Madde, andas. Fick reda på, av min körledare, efteråt att inspektören jag haft var en av de hårdaste, det är inte ofta han ger godkänt. 

Nu har jag bäddat min säng första gången på 1 vecka för jag har vart så slut dessa dagar att jag somnat så fort jag kommit hem. Efter en vecka av nationella prov, 3 inlämningar, stresstårar och fullt schema kan jag andas. Nu ska jag ta bilen och överraska pappa som ännu tror att jag inte fixade uppkörning. Fattar ni att jag får sitta i en bil själv? & att jag fixade både uppkörning & teori på första försöket? Det trodde jag inte skulle gå för en vecka sen, my god. ha en fin fredag. kram


Till top