saker att sakna.

❤Allmänt / Permalink / 1
12 dagar to go. Snart dags att börja packa, lär ju jag dock göra dagen innan om jag känner mig rätt. Och hallå? hur packar man för att flytta utomlands på obestämd tid? Kommer säkert glömma det mest viktiga. I vilket fall så får jag koncentrera mig på att bli klar med så mycket visum-papper som går kommande vecka. Funderade på inatt vad jag kommer sakna mest här hemma & försöka dra ihop en kort lista
 
→Vänner & familj - obiously. Men det känns ändå helt okej, inte jätte tungt att åka. Jag vet att de av mina vänner som jag står närmast kommer vara där när jag är tillbaka vare sig jag åker 8 månader eller 2 år. Familjen också. Dessutom kommer jag ju få nya vänner från hela världen.
→Lösgodis - Ja, alltså jag tror inte ni förstår. Lösgodis är mitt liv. Lysmelk, Bubs, milka, a u name it. Hur ska detta gå? Dock försvinner ju oftast sötsug direkt när man kommer till värmen men ändå, beloved candy.
→Kylan - Detta kan låta helt knas men ja, när man jobbar i 25-30+ grader & när man är ute & går i en super tjock karaktärs-dräkt i solen då kommer man sakna de där promenaderna man tog i -10 hemma i Sverige. Samt att man tappar mycket energi av värme, hur ska jag orka träna efter jobbet?
Té-kvällar hemma - Jag är sååådan té-fantast & älskar att bara kunna ta en kopp té & blogga på kvällen. Té kommer numera bli utbytet mot drinkar & slush och kvällarna kommer jag inte direkt spendera på mitt rum. 
→ Gå på pass - Har ju gått på F&S i över 5 år nu. Kan alla pass utan till & älskar verkligen step & fuego. Men jag har mailat med min manager som berättat att jag är välkommen att gå på mina sportvärdars pass när jag är ledig. Dem verkar ha både yoga & bodypump på en plattform precis vid havet. Me gusta mucho.
Svenska - Nej, inte svenskar. Svenskar är för svenska för mig. Jag kommer aldrig bli Svensson. Men svenska kommer jag sakna. Minns när jag var på nationellt utbyte i Nederländerna och efter bara några dagar blev det ganska jobbigt att ständigt prata engelska. Man saknade att bara tjibbla med någon i allmänhet (även om jag gjorde det på engelska ändå). Dock har jag ju några svenska kollegor & dessutom kommer man nog in i det ganska snart men ja, jag kommer sakna det svenska språket.
→Svenska butiker - Kan inte nämna en men man vet vart man har allt. Behöver man ha té åker man till Kahls, behöver man smink åker man till Kicks, man har sina favorit-klädbutiker and soo on. Där kommer man vara totalt förvirrad när de gäller allt.
 
Denna listan var ganska svår att skriva, det känns inte som det jag kommer sakna är värt att sakna för att jag kommer ersätta det med så mycket annat. Ikväll bär det av mot Köping för relax ett par dagar. Kommer dock fortsätta jobba på alla papper där uppe men behöver komma iväg ett par dagar. Kram
Till top