Madde har matchats igen...

❤USA / Permalink / 0
Jorå, det är sant & denna gången med en familj i Texas, en fin delstat vid kusten (en av de största). Denna gången var det 3 flickor i åldrarna 2, 4 & 6 år (perfekt ålder för mig egentligen). Men även denna gången fick jag säga ifrån, fick ett mejl ifrån familjen som sa att dem gillade min profil & au-pair video (som jag laddade upp igår efter 5-6 h redigerande & filmande). Det som fick mig att backa var att dem var väldigt strikta med väldigt mycket. Mobiltelefon under arbetstid var inte uppskattat, man fick inte dela bilder på varken barn, huset eller information om något privat & detta är väldigt viktigt för mig som vill dela med mig av min resa. Så jag skrev ett mejl om hur jag respekterade deras regler & krav men att jag inte är den au-pairen dem söker. & Jag känner mig stolt som faktist kan säga ifrån, för det är okej att ställa krav när man ska spendera ett år hos en familj. 

Men nu är som sagt videon upppe vilket betyder att chansen att jag matchas med min familj är 80% större (ja, det är faktist bara 20% som accepterar en au-pair utan video). Så nu är jag redo att möta mig familj. Sen kan det ta ett x antal familjer innan min dyker upp. En del matchas 1 gång, en del 5-6 gånger, en del 15. Det får ta den tid det tar helt enkelt. 

För övrigt åker jag på hemlig 70-års resa imon med familjen, vart vet jag inte men borde sätta igång & packa. Är hemma på torsdag men så länge vi inte åker utomlands/det finns Wi-fi så kommer jag uppdatera er. Kram (bjuder på en bild ifrån min första base-ball match i USA. Gillade mucho men fattade i princip inget...)
 
Till top