att missa ett flyg - åka kust till kust i Sverige - flygbyte på 40 minuter (på en dag)

❤Allmänt / Permalink / 0
ALLT DETTA ↑ hände mig i tisdags, heheheh. 
 
Lämnade Jönköping 03 på morgonen mot Landvetter för att ta mig ner till Cypern med mellanlandning i London. Kom till Landvetter vid 06 tiden och tog det väl allmänt lugnt. Har ju flygit 26 gånger på ett år och det går ju alltid fiiint. Är så himla trött på flyga så blir väl lite för relaxad när jag är på flygplatsen nu för tiden. Whatsoever så bytte dem min gate på morgonen samt att det var 2 flyg som skulle till London med 30 minuters mellanrum så hängde lite vid grann-gaten innan jag insåg att jag hade missat mitt flyg. Hur gick det ens till? Har flygit 26 gånger & aldrig haft några problem men där stod jag, strandad på Landvetter då och flyget gick bara några minuter sedan med incheckat bagage och allting. Sprang runt mellan flygpersonal och fick tillslut info att mitt bagage var kvar på Landvetter. Thanks, nu behöver jag ju bara nytt flyg till London (skulle ändå mellanlanda i London 4h så hinner säkert ikapp mitt flyg) men nej, inte från Göteborg förens dagen efter fanns ett flyg till London. Börjar ju jobba på onsdag så behövde bara ta mig ner till Cypern. Ringde Tui och försökte lösa situationena då vi fann ett flyg från Stockholm 20.30 på kvällen (vid detta laget var klockan typ 10 på morgonen) så med 45kg packning tog jag mig till Göteborg centralstation, åker 3,5h till andra sidan Sverige, Stockholm och mötte mormor & morfar som körde mig till Arlanda. Lagom i tid till mitt flyg till Serbien med incheckat bagage begav jag mig av. Mellanlandade i Serbien vid (01 på natten) då jag hade 40 minuter på mig att hinna med mitt nya flyg till Cypern men jag hann precis till sista boardingen. Landade tillslut i Cypern vid 04 och var på hotellet 05 på morgonen, efter 26h resande genom Sverige, en mellanlandning osv. 
 
Det var mycket mer som gick snett under denna dagen också, t ex hade jag en flygbiljett från Göteborg till Stockholm vid 11 men som dem avbokade utan att berätta för mig så blev lite lätt stressad när jag fick höra att jag måste få tag i tågbiljett och att flyget inte giltes. 
 
Men nu har jag varit framme i 5 dagar, började jobba på onsdagen vid 11 så fick några timmars sömn. Är fortfarande sååå himla slut sen vintersäsongen, får se hur länge vi orkar. Men platsen är super fin och teamet är kalas. Imon är vi lediga så då får jag väl catch up med sömnen och försöka titta mig omkring hotellområdet osv. Pusshaj
 
Till top