Life of Madds - uppdatering

❤Allmänt / Permalink / 0
Hej! Ganska ironiskt att jag sitter i mitt rum med tunga moln utanför fönstret & dricker vårkänsla-téet från Kahls. Jobbar fortfarande på blogg-förändringen saken men livet kom emellan. Har inte sovit en ordentlig natt på cirka 3 veckor nu, vilket suger. Räcker med att det blåser lite ute så vaknar jag. Det ligger nog något i detta, har varit ganska stressad på dagarna då jag mest gott & strosat medans folk jobbar, går i skolan & är effektiva.
 
De som känner mig vet att jag inte är personen som sitter stilla så jag har försökt sysselsätta mig med promenader, fika-dates med mina fina vänner and soo on. Idag har jag iallafall tagit tag i livet lite mer seriöst. Har förstått att jag inte bara kan gå & vänta på att fritidsresor ska ringa, vilket kan ske vilken dag som helst men också om typ.. 2 månader. Så idag ringde jag min handledare på Cultural care, som förövrigt är världens bästa. Hon har verkligen stöttat mig i ett år & även om jag på sätt och vis vänt ryggen till CC (i och med fritidsresor) så har hon varit super glad för min skull & pushat mig till att gå på denna intervjun. I vilket fall ringde jag M & bestämde att vi ska höras av i November och checka av läger. Är jag hemma så kommer jag förmodligen hoppa in i systemet igen så att jag kommer iväg i början av nästa år.
 
Nästa sak jag gjorde var att anmäla mig till vikarieförmedlingen så jag kan jobba med något fram tills att jag åker men ändå inte ha något fast jobb. Så nu väntar jag på att detta ska ske & sen kan jag väl relaxa lite. Behöver sömn soooo bad just nu. 
 
Ikväll vankas fika-date med Tobbe. Me like. Ha de fint. pusshaj
Till top