Home sweet home - sista veckan i guidelife

❤Allmänt / Permalink / 0
go moooorgon!
 
Alltså nu har jag ju verkligen inte bloggat på alldeles för länge. Jisses. Har dock haft sååå himla mycket att göra. Slänger in lite bilder här under som ni får kika på, kan inte skriva ner allt för det skulle ta sådan himla tid men har haft en toppen 21års födelsedag med middag, buggy, fått överraskningsfest från teamet, dykt, åkt Jetski och mycket mycket mer! 
 
För 3 veckor sedan gick jag också och skrev på papprena för uppsägning efter 3,5 säsonger med TUI. No more guidelife. Nästa måndag, om exakt en vecka, sitter jag på ett flyg hem till Sverige efter 16 månader. Känns så sjukt verkligen. Dave har också valt att åka hem och han har redan skrivit på nytt kontrakt för ett jobb i Skottland så det blir några tripper mellan Sverige och Skottland i sommar och sedan har vi lite andra planer senare men det håller jag hemligt än så länge.
 
Så, 29onde maj landar jag på svensk mark och redan 2a Juni har jag arbetsintervju på ett lager. Vi får se om jag tackar ja, kanske blir lite otålig och söker jobb i Skottland i stället. We'll see! Såååå snart ses vi Sverige, nu ska jag cykla mot jobbet. Denna veckan kommer flyga förbi, både min mormor & morfar är här och Daves föräldrar landade igår. Så vi har fullt upp! Hörs snart igen!
 
 
Till top