2014 - the year made of gold

❤Allmänt / Permalink / 0
snart är även detta år slut och wow vad mycket man har hunnit varit med om. Allt jag kunde önska mig och lite till. Här är en kort sammanfattning av året men keep in mind att det är mycket mer som har varit helt fantastiskt som inte får plats här.

Fick en lillebror. Detta skedde väl egentligen i slutet av 2013 (då min mor träffade Joakim som hade Noah,2 år) men det är först nu under 2014 som vi har hunnit fått en relation. Jag som alltid velat ha en liten skrutt till syskon,  att det skulle ta mig 17 år innan jag satt med en liten grabb i knät trodde jag inte, men bättre sent än aldrig. 

Hade en toppen kväll med tjejmiddag hemma hos Hanna. Sååå trevligt! 
Gick på Frozen med klasskamraterna, så uppskattat!

Började drömma om att åka på språkresa, men det kändes ganska lång borta med tanke på hur mycket pengar det kostar. Tillslut beslöt jag mig till sist för att spendera 3 veckor på ön Jersey i England under sommaren. Ganska snabbt insåg jag att det var inte 3 veckor i England jag ville spendera mitt sista sommarlov på utan på gatorna i USA. & Plötsligt hade jag bokat 1 av STS dyraste resor, roadtrip genom USA i 3 veckor. (bokade i februari)

Hade min sista fotolektion på Per brahegymnasiet. I 3an finns det inte som alternativ att fortsätta foto, men åh vad mycket vi lärt oss på 2 år. (går fortfarande Media så läser alla andra media-ämnena)

Oops, landade visst i London. Wow, vilket väder, vi gick runt i sommarkläder i Mars. Hade en super duper helg med Kia, Samina och mamma, shoppade, besökte Oxford och upptäckte London. (Om 3 veckor är jag tillbaka på gatorna av denna fina stad med Matilda och då blir de återigen shopping samt Harry Potter Warner Bros)

Detta var en efterlängtad fika. Minns att jag inte hade träffat Tobbe på alldeles för lång tid och denna återförenande fikan var top notch. 

Dans, alkohol och fest. Så glad att jag & Hanna hamnade i samma klass, gillar henne såå! Credd till dej.

Testade på klättring och trots att jag gav upp ett x antal gånger så hamnade jag på toppen tillslut och ett tag kände man sig lite oslagbar. Bra minne.
Denna bilden får symbolisera våran helg i Danmark med Estetik och Media. 3 dagar av strålande sol, +25 och helt underbart gäng. Hade en av de bästa weekends jag kan minnas. Var ute & drack drinkar, shoppade, gick på museum, älskade livet och låg och pratade om livet till månsken. Hade gjort om denna resan en miljon gånger.

Woopwoop, vem gick & blev myndig? Jorå, 3 maj var det min tur och det firades med middag med mina fina vänner innan en rejäl första utgång. 

Hamnade i Göteborg för ett möte angående resan igenom USA med STS. Minns att jag bara satt och ville att tiden skulle gå fort så jag fick sitta på ett plan mot Los Angeles. Efter mötet blev det en shoppingrunda med mamma. Me like.
Hamnade på fisketävling med Bror och far. Fint väder och en och annan fick blev det. 

En av de bästa dagarna i mitt liv. 23e Maj tog jag körkort. Efter hårt slit så var det äntligen min tur.

Spenderade en dag i Gränna med Noah och mamma. Kollade på båtar, åt glass och busade i det fina vädret.
Midsommar 2014. Tänker inte ens försöka sätta ord på det, det var G-R-Y-M-T.

Dagen var kommen. 23e Juni tog jag mitt pickpack och satte mig på ett plan till USA med ett gäng ungdomar jag aldrig träffat men som visade sig vara ett gäng guldkorn. Hittade nya fina vänner och hade mitt livs bästa resa.

Tänker inte spamma med bilder från USA, har en miljon, men här är ett ögonblick alltid kommer minnas, blickande ut över Grand Canyons höjder. 

La mig under nålen och satte dit min första tatuering. Idag har jag 3 och sugen på fler, men nu får det vänta ett tag. Men helt klart något att minnas från 2014.
Namen, se man på. Madde & Linn på poolkanten i Torrevieja, Spanien. En vecka av alkohol, sol och bad, tatuering, shopping och så mycket skoj. En resa vi minns (eller minns vet jag inte om vi gör så mycket, iallafall de nyktra ögonblicken, hehe)
ES3E, nu gick vi in för sista året på gymnasiet. Synd att det skolfotot orsakade att alla esteter var tvugna att ta om sina foton pga våran bild var för ''oseriös''. Haha, men tröga som vi är så protesterade vi och kom inte på omfotograferingen. Vi tänkte att hellre inte va med i sista skolkatalogen alls än att ha en seriös och tråkig bild. Detta ledde till att dem tog med denna bilden i skolkatalogen iallafall men redigerade bort texten på skylten. Haha, vi vann tillslut iallafall.... typ.
Hade vernissage med media-klasserna. Såg mig själv hänga i stort format på en vägg för första gången, skrämmande men väldigt förväntasfyllt.
Deltog på mitt sista dans i juletid. kom med i tomtedansen som jag förra året drömde om att få vara med i, den såg så himla kul ut. Fick göra audition och kom med, kände mig ganska grym ett tag. 

2014 wow vilket år men jag tvekar inte på att 2015 kommer bli minst lika bra.
Till top