- utan er -

❤Allmänt / Permalink / 0
Måndag. Älskar att jag är en av de få som inte drabbas av söndagsångest då måndag är min lediga dag. Idag har varit en sååå skön dag, behövde verkligen det. Igår var jag ute & tog en drink och tog världens sovmorgon imorse (välbeeehövt). Tog en tripp till stan med holländska kollegan Anne & åt lunch. Mötte upp Emma i airport teamet som sa att jag hade en present som väntade, what?!

Därför får detta inlägget handla om er och inte om mig. För det finns ingen som förtjänar de som mycket som ni. Det har, ärligt talat, varit 6 ganska tuffa veckor. Har brytit ihop och aldrig känt mig så slut som jag gjort på sistone. Utan att säga för mycket så har det varit en av de tyngsta perioderna jag gått igenom. Men jag minns inte när jag mådde så bra senast, som jag gjorde idag. För det finns så många av er som har skrivit, ringt och frågat om och om igen hur läget är, om ni kan göra något & bara skickat massa kärlek. Har inte ens hunnit svara er alla för jag varit överrumplad. Utan att ens veta varför eller hur så blir jag helt varm av era kommentarer och samtal, ni är helt fantastiska och jag hade, utan tvekan, inte suttit här idag om det inte varit för er. 
 
Idag fick jag, som sagt, ett meddelande från Emma att jag har paket som väntar. Paket?! Que? Emma, världens bästa Emma från teamet i Lanzarote har skickat världens finaste kort tillsammans med lösgodis?!! Bara kortet gjorde att jag kände mig helt varm och så lösgodis på det, vilket jag inte ätit på 6 veckor nu?! & alla fina meddelande från denna Emma, alla stöttande kommentarer och bara att veta att någon är där när det behövs har tagit mig sååå långt. All kärlek till dig!! <3 & hon fick också mig att inse idag att jag faktist har världens finaste stöd från er alla, familj, vänner och övriga. Alla! Så tack till var & en, wow!! (& extra shoutout till Emma)
 
 
Till top